Σχετικά με μας

Τα αποτελέσματα αναζήτησης

Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία Moutsakis Real Estate & Constructions έχει ιστορία 50 ετών στο χώρο των ακινήτων. Η εμπειρία μας στον κατασκευαστικό κλάδο αφορά στην κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, ανακαινίσεων και κάθε μορφής δομικά έργα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι κάθε στάδιο της δόμησης από την αδειοδότηση, τον σχεδιασμό, τα χωματουργικά έργα που πρέπει να υλοποιηθούν στο οικόπεδο πριν την ανέγερση, την κατασκευή έως την ολοκλήρωσή και την παράδοση με το κλειδί στο χέρι. Προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστα αποτελέσματα στο χρονοδιάγραμμα και στον προϋπολογισμό όπως ακριβώς τα συμφωνήσαμε.

Έχουμε γνώση της αγοράς

Η τεράστια εμπειρία μας στις κατασκευές μας ώθησε στη δημιουργία του μεσιτικού γραφείου όπου μπορούμε να βρούμε την ιδανική λύση για όσους ψάχνουν το επόμενο ακίνητό τους, ενώ παράλληλα μπορούμε να διαχειριστούμε και αυτά που έχετε ήδη και θέλετε να τα εκμεταλλευτείτε.

Η σφαιρική μας γνώση σε συνδυασμό με την εξειδίκευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουν άμεσα αποτελέσματα.

Για να προσφέρουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανικούς που θα σας κατευθύνουν και θα σας προστατέψουν σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Η Moutsakis Real Estate & Constructions προσφέρει λύσεις σε κάθε αίτημά σας στο χώρο των ακινήτων. Αγορά, πώληση, κατασκευή, ανακαίνιση, αναστήλωση είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες σας.

Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις